perjantai 20. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Kuluneen kahden viikon aikana Kolibri -tytöt ovat harjoitellee ahkerasti kevään ohjelmiaan. Innostus salilla on ollut huikeaa! Uusia liikkeitä ja sopivasti haastetta uusissa osissa!

Viikonloppuna rauhoitutaan joululomalle kahdeksi viikoksi. Sitä ennen kuitenkin joukkueiden päättärit! <3 Molemmat joukkueet halusivat kokata omassa joukkueillassaan. 
Blue taituroi eilen, torstaina keittiössä pitsaa päättäreiden kunniaksi. :) Lisäksi katseltiin vanhoja kisavideoita, askarreltiin tsemppikukkaset ja palkittiin Bluen kauden Kolibri: Olga!! 
Celestellä on tänään, perjantaina edessä omat päättärit ja ohjelmassa tortilloiden kokkausta. Nam nam.


Tässä muutama video joulutunnelman virittämiseksi! ;)


Bluen syksyn ohjelma "pumpuloituna":





Celesten joulutanssi:





Ihanaa joulunaikaa kaikille!!! <3
T: Kolibrit



maanantai 9. joulukuuta 2013

Tiedote




Team Kolibrit –joukkueet ja –valmennus siirtyvät jatkamaan joukkuevoimistelua Lahjan Tyttöihin 10.12. alkaen. Tiimiin kuuluvat 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa voimisteleva Kolibrit Blue –joukkue ja 12-14 –vuotiaiden mestaruussarjassa voimisteleva Kolibrit Celeste –joukkue. 


Team Kolibrit -valmennuksen ja voimistelijoiden perheiden yhteinen näkemys on, että Lahjan Tytöissä on tarjolla sellaista tukea, jota tiimin joukkueet kaipaavat menestyäkseen; joukkuevoimistelun lajiosaamista, työhönsä sitoutuneiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten joukko, sekä runsaslukuisen ja aktiivisen joukkuevoimisteluyhteisön tuoma tuki, niin valmennukselle kuin tytöillekin.