perjantai 29. marraskuuta 2013

Celeste matkalla SM-kisaan!



Viimeinen viikko ennen SM-kisaa on harkattu täysillä. Viikonloppuna käytiin hakemassa vielä esiintymisvarmuutta seuran järjestämästä TNV Cupista. Suoritus matolla meni todella hyvin ja fiilikset salilla ovat olleet sen jälkeen erittäin hyvät!


Keskiviikon harkoissa nähtiin keskittynyt joukkue

Ehdittiin ottaa vähän tasapainokuvia



Viikonlopun kisojen tavoitteena Celestellä on tuoda kisamatolle rauhallinen, varma ja keskittynyt suoritus. Liikkeet tehdään maksimiin ja ohjelmaan eläydytään täysillä!!


Viimeinen kisa vanteella (ennen ensi syksyä...) odottaa

Matkaan lähdetään jo perjantai-iltana harkkojen jälkeen. Jännittää, mutta samalla ei malteta odottaa!!  Tähän se kausi taas huipentuu!


Celeste <3 Pikkufani

Kolibrit -tiimi toivottaa kaikille viikonlopun kisaajille ihan mieletöntä tsemppiä!! :)


Blue kilpasarjojen välinemestaruuskisoissa Jyväskylässä

Blue valmiina viikonlopun koitoksiin :)
Bluen ensimmäinen kilpasarjojen mestaruuskisa-reissu alkoi perjantaina illalla viimeisten harjoitusten jälkeen, kun Jyväskylään lähdetiin yhdessä Cowahien, Ixian ja Exean kanssa. Fiilis oli katossa jo perjantaina :) Matkalla laitettiin kisanutturat valmiiksi, koska aamun aikataulu oli tiukka. Perillä painuttiin suoraan nukkumaan, koska Jyväskylässä oltiin vasta kympin jälkeen illalla.

Yhteiskuva Blue <3 Cowahit
 
Koko kisaviikon oli ilmassa väreillyt jännitystä. Upeasti alkanut kausi ja ehkäpä myös ulkoapäin tullut huomio ja odotukset aiheuttivat tutinoita jo treenisalilla. Lauantain aamuharkka oli kuitenkin tasainen vaikka ilmaisuun jäi vielä toivomisen varaa. 
Palautetta harkan jälkeen

Kisalämpän runnelma oli rento ja Jemina ja Anna ehtivät myös mukaan omilta kisavalmisteluiltaan. 


Jemina ja Anna testaavat voisiko Cowisten ohjelmaa tehdä vanteella..

Hermostuneisuutta oli kuitenkin edelleen ilmassa. Alkukilpailun kisasuoritus ei täysin ollut taattua Blue-laatua vaan mestaruuskisojen tuomat paineet valitettavasti tulivat kisamatolle mukaan ja tuli outoja virheitä, mitä normaalisti ei Bluen suorituksiin eksy.

Heti suorituksen jälkeen harmitti koko tiimiä ja kun kategoriaksi saatiin kuin saatiinkin upea A, olivat kaikki enemmän kuin innoissaan. Huumaantuneet tytöt kiljahtelivat riemusta ja kisakuvien ottaminen voitiin unohtaa onnenkyynelien sekoittaessa meikit. Taisi valkkujenkin silmäkulmat hieman kostua :) Sunnuntain finaaliin lähdettäisiin viiden parhaan joukossa, KÄSITTÄMÄTTÖMÄN HIENOA!



Iltapäivä seurattiin kisoja ja kannustettiin muita, erityisesti oman seuran Tixiaa ja muita oman alueen joukkueita :)

Sunnuntai-aamuna saavuimme hallille ensimmäisten joukossa. Pääsimme lämppäämään kisamatolle ja tunnelma oli rauhallinen ja luottavainen. 



Vilma matolla

Matolla treenasi samaan aikaan Victoire. Heidän tsemppilevyllä oli samoja biisejä kuin meidänkin levyllä, mikä toi toivottua rentoutta valmistautumiseen. Aamuharkassa todella tavoitettiin Zen. Blue oli rauhallinen ja rento oma itsensä, voimistelu oli kaunista ja täsmällistä ja ilmaisu välittyi vaikka kello oli vasta 9:12. Tässä oli sitä aiemmin mainittua Blue-laatua!!!


Välipalaa ennen meikkiä ja lämppää


Päivän kisavalmistautuminen oli hyvä. Meikkailimme rauhassa ja kuuntelimme tsemppilevyä. Aijan ja Emmin oli pakko välillä laulaa sillä levy temppuili ja pätki vähän väliä ;) 



Sanni venyy

Vielä osien hiomista ennen kuin puku laitetaan päälle

Meikit ja kaikki valmiina

Musan kuuntelua

Tytöt keskittymässä

Viimeinen kokonainen ennen suoritusta

Kisalämpässä näkyi keskittyneitä ilmeitä ja lopulta matolle lähti upea ja onnellinen joukkue. Täysin jännityksiä ei oltu onnistuttu karistamaan, mutta koko joukkue teki ilmaisullisen suorituksen huippufiiliksellä.  





Hali suorituksen jälkeen

Ensimmäiset pisteet kilpasarjassa jännittivät ja niiden avulla Blue ylsi hienosti kuudenneksi.






Pusuja <3

Nice nice..

Aija, Emmi ja tytöt

Koko kausi on ollut tiimille mahtava kokemus ja mestaruuskisat kruunasivat ihanan kauden!


keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Blue valmiina Jyväskylään!

Kolibrit Blue -joukkue on treenannut hyvillä mielin viimeisenä viikkona ennen kauden pääkisoja! Tyttöjen mukaan vielä ei jännitä, vaikka kisaa odotetaan jo todella paljon! Fiilis on hyvä ja rauhallinen, koska ohjelmaa on harjoiteltu niin paljon!

Viimeksi kisamatolla oltiin Länsi-Suomen aluekisassa ja siellä saadusta kultaisesta mitalista tuli valtavasti hyvää tsemppiä kauden viimeistelyyn! Tässä muutama kuva aluekisasta. Kuvat on lainattu täältä.

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Kuva: Anni / Shining Stars

Viimeisellä viikolla ollaan keskitytty pikkuriikkisten yksityiskohtien viimeistelyyn ja ohjelman eläytymiseen. Treenisalilla on ollut todella hyvä tunnelma. Vasta syksyllä Bluessa aloittaneet tytöt ovat yhtä mieltä siitä, että jo pienessä ajassa joukkue tuntuu omalta ja ihanalta! Joukkueen kokoonpanot ovat muuttuneet paljon muutaman viime vuoden aikana ja vasta nyt ollaan päästy rauhoittumaan ja keskittymään omaan tekemiseen joukkueena. "Hyvin ollaan hitsauduttu yhteen ja joukkueesta on tullut tiivis ja läheinen". Tyttöjen päätös siirtyä kilpasarjaan on antanut joukkueella omat selkeät tavoitteet ja vahvistanut joukkueen identiteettiä!



"Hyvällä fiiliksellä lähdetään kisaan!" Tytöt miettivät viimeisen kisan tavoitteikseen ainakin, että päästään finaaliin ja siellä saadaan hyvä, ilmaisullinen suoritus. Fiiliksen ja elämyksen näyttäminen ja ilmaisu olivat kaikilla mielessä kisaa silmällä pitäen. Muistettiin myös, että nyt pitää saada se sama eläytyminen jokaiseen harkkaan, jotta lauantaina ja sunnuntaina esitys on varma! Salilla treeni siis jatkuu vielä muutaman päivän.. :)




Pikkufani oli tullut harkkoja katsomaan, iloinen kiljahtelu ei häirinnyt tyttöjen keskittymistä







Joitakin Bluen tyttöjä kisan odotus sittenkin jo vähän jännitti. Kisamatkaa kuitenkin kaikki odottivat jo innolla. "Tulee varmaan ihana reissu!" Vähän oltiin myös haikeana, että tämä on viimeinen kerta, kun kisataan tällä ohjelmalla!! ...ja samaan hengenvetoon jollain oli jo hyvä idea kevään ohjelmasta, puvusta, meikistä..! ;)



Kolibrit Blue toivottaa kaikille onnistumisen hetkiä viikonlopun kisoissa! Jyväskylässä nähdään! <3







maanantai 18. marraskuuta 2013

Celeste OVO Cupissa


Celeste oli viikonloppuna kisamatkalla toiseksi viimeistä kertaa. Lauantaina kisatun OVO Cupin jälkeen odotellaan enää SM-kisoja!! Jännää!


Viikonlopun kisan tavoitteena oli rohkea esiintyminen ja varma suoritus. Vähän tästä jäi vielä puuttumaan, sillä muutamia tutinoita ja pikku mokia suorituksessa näkyi. Nyt ollaan kuitenkin oikealla tiellä kohti SM-kisoja, sillä pienistä virheistä huolimatta tytöt ja valkut olivat yhtä mieltä siitä, että taas parannettiin viime kisasta! Pisteitä Celeste sai seuraavasti:  5.25 / 2.7 / 7.65 = 15.60. Kokonaistuloksissa saavutettiin sija 7.


Tässä lauantain suoritus videolla! :)







Ja muutama kuva:

Kuva: Sami Ilvonen

Kuva: Sami Ilvonen

Kuva: Sami Ilvonen

Kuva: Sami Ilvonen

Kuva: Sami Ilvonen

Kuva: Sami Ilvonen



Lämmin kiitos OVOlaisille hienosti järjestetystä kisasta! Kaikki sujui kisapaikalla ja ruokailussa sujuvasti ja vapaaehtoiset olivat todella ystävällisiä! <3