tiistai 27. marraskuuta 2012

Rekrypäivä!

Kolibreihin haetaan uusia voimistelijoita! Jos sinulla on voimistelutaustaa ja olet kiinnostunut treenaamaan tavoitteellisesti iloisessa ja motivoituneessa tiimissämme, voit tulla kokeilemaan voimistelua Kolibrien kanssa rekrypäivään keskiviikkona 12.12. klo 16-17.30 Lintulaan!

Kolibreissa voimistelee vuosina 99-02 syntyneitä tyttöjä. Tytöt ovat sitoutuneita harrastukseensa ja harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa. Rekrytilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.


Nähdään Lintulassa! :)



maanantai 19. marraskuuta 2012

HAASTEPOSTAUS !!!


1. Vastaanottakaa haaste :) (ei ole pakollista!)
2. Kootkaa vastaukset/kuvat joka kohtaan.
3. Haastakaa n. 1-3 joukkuetta tekemään haaste.
4. Julkaiskaa postaus.
5. Ilmoittakaa haastetulle joukkueelle haasteesta (kommentti heidän blogiinsa on varmasti paras keino).


- Mistä joukkueen nimi keksittiin tai mistä se on peräisin?
Kun ryhmä perustettiin tyttöjä pyydettiin keksimään kotona ehdotuksia ja niistä äänestettäisiin paras. Tytöt kyselivät, että ”minkälaisia nimiä?” niin valmentaja ehdotti, että ”no esimerkiksi Kolibrit”. Tytöt tietysti tykkäsivät sitten siitä nimestä kaikkein eniten..! Muita, tyttöjen ehdottamia, nimiä oli esim. Jyrinät :)


- Joku teidän joukkueen hauska juttu/kuva/sanonta tms, joka on tuottanut naurua...
Celesten treeneissä Bea ja Veera pomputtivat pallojaan kielloista huolimatta ja Aija käski tyttöjen tehdä rangaistukseksi 20 punnerrusta. Veera kuitenkin kuuli, että 80.. Kun Veeralla kesti niin kauan, valkut kysyivät kuinka monta hän on tehnyt, että meneekö vielä kauan? Veera vastasi, että on tehnyt vasta 68..


Bluen treeneissä nauratti kun heti ohjelman alussa Ellan naru tarttui kuperkeikkaa tekevän Renitan jalkaan ja lensi koko alueen poikki toiselle reunalle asti. Ella oli hetken vähän ihmeissään, että mihin se naru katosi!
- Paras/parhaat yhteiskuva(t) teistä?




- Jokin "ei niin hyvä" yhteiskuva...


- Mitä teette juuri ennen kun astelette matolle?
3 megaisoa hyppyä, tsemppipiiri, 10 nousua päkiöille
- Mitkä kolme sanaa kuvailee sitä hetkeä kun odotatte pääsevänne matolle?
Jännitys, vessahätä, innostus..

  
- Kuvailkaa kolmella sanalla sitä hetkeä kun olette juuri tulleet matolta?
Olo on helpottunut, janoinen ja hengästynyt.
- Kuvailkaa kolmella sanalla sitä hetkeä kun odotatte pisteitä/kategoriaa?
Jännittynyt, hermostunut, odottava..


- Miten kuvailisitte teidän joukkuetta kolmella sanalla?
Olemme iloisia, hauskoja ja taitavia






- Entäs valmentajaa/valmentajianne kolmella sanalla?
Valkut on tiukkoja, hauskoja ja parhaita


- Kuvailkaa treenejä kolmea sanaa käyttäen...
Treenaaminen on rankkaa, mutta hauskaa ja kehittävää!



- Paras/parhaat yhteiset kokemukset/muistot...
Kisakallion leiri, joukkueillat, kisamatkat



- Hienoin saavutuksenne?
Ykkös- ja kakkoskategoriat bonuksilla ja mitalit!
- Onko teidän joukkueessa joku, joka on aina perillä siitä mistä jumppablogeissa keskustellaan ja aina lukenut kaikkien joukkueiden uusimmat postaukset?
Lotta ja Veera ovat yleensä hyvin perillä asioista..


-Onko teillä joukkueena jokin suosikki joukkue, jonka suorituksen pyritte aina näkemään kisoissa, mikä?
Cowahit ja Sanix!!




Haastamme Starlit ja Cowahit tekemään tämän postauksen! :)

(pahoittelut että kaikki kuvat on aluekisoista :D)

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Joukkueilta

Team Kolibrit kokoontui maanantaina 12.11. Kauppatorille, sillä joukkueilta aloitettiin jännittävällä kaupunkisuunnistuksella. Tiimi jaettiin neljään joukkueeseen, joille tytöt keksivät nimet: Purkkapallot, Strassit, Tennarijengi ja Team Hansa. Jokainen joukkue sai ohjevihot suunnistusta varten. Sanallisten vihjeiden perusteella tyttöjen piti löytää tiensä rasteille.


Runorasti: Missä on kirjojen koti? Sinne teidänkin pitää mennä. Etsikää valkut pyöreältä sohvalta ja päästäkää runosuoni valloilleen!


Runorasti löytyi kaupunginkirjaston Stoorista. Runorastilla joukkueiden piti keksiä voimisteluaiheinen runo, jossa tuli käyttää vähintään viittä ennalta määrättyä sanaa. Tässä rastin tuotokset:


Kun Kolibrit kisamatolla jumppaa,
taustalla soitetaan humppaa.
Kun hypyt kauniisti nousevat,
ovat jalat myöskin joustavat.
Kisan jälkeen on hiki-loppu,
ja palkinnoille on hoppu.



Kolibrit ne vartalot taitaa.
Kisamatolla hypyt ne paljetin lailla loistaa.
Tuomari katsoo ihmeissään
ja yleisö huutaa riemuissaan.



Voimisteluun liittyvät vanne, nauha ja pallo.
Ja ristarissa koskevat jalka ja kallo.
Kun kisa-aika koittaa valkut tyttöjä opettaa koittaa.
Ennen suoritusta alkaa jännitys
ja yleisöstä kuuluu kova kannustus.



Kolibreja jännittää,
kun yleisö haukkoo henkeään.
Tuomarit ruksaa viisi plussaa:
Hypyt, vartalot, piruetit, spagaatit ja lisäksi bonukset.
Pari paljettia irtoaa,
mutta tossut pysyy paikoillaan.
Valkut huutaa "Hei!",
Kolibrit voiton vei.


Taiderasti: Tällaisella voidaan laittaa hiukset kiinni, tai sitten se on värikäs, makea ja sisällä on hilloa ja sen voi syödä. Hansassa näitä syötäviä saa mistä? Rastilla valkut antavat tehtäväksi jotain luovuutta ja kekseliäisyyttä vaativaa...


Taiderasti oli Hansan Arnoldsilla. Joukkueet saivat pienen summan rahaa ja sillä piti ostaa Tiimarista mahdollisimman monta tuotetta. Ostosreissun jälkeen kerrottiin, että tarvikkeita tuli käyttää voimistelupuvun suunnitteluun, ideointiin ja toteuttamiseen.

Ostosreissun saldoa

Tanssirasti: Tällä paikalla on kolibrin ja sen siivekkäiden kavereiden nimi. Kiivetkää ylös asti ja löydätte ilmoitustaululta tehtävän.


Tanssirasti löytyi mattopaikalta Lintulasta. Rastilla piti kehittää cheerleading-henkinen kannustushuuto Kolibreille, jossa olisi mukana myös koreografia. Alla videomateriaalia huudoista ;)






Suunnistuksen jälkeen lähdimme Aijan luo esittämään rasteilla tehtyjä tehtäviä ja syömään herkkuja.


Loppuillasta kerrottiin hauskoja sattumuksia menneiltä kausilta ja naurettiin yhdessä. Ilta oli todella hauska ja lähtiessä kaikki saivat mukaan vielä yllätyspalkinnon! :)



sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Aluekisat

Taas jännitystä täynnä oleva päivä Kupittaan kisahallilla!

Harjoitukset alkoivat tällä kertaa sen verran myöhään, että ehdittiin ensin laittaa kaikkien tukat kuntoon ja sitten lähdettiin lämppäämään porukalla. Harkassa ei kummallakaan joukkueella ollut tavanomaisia aamututinoita erikoisempaa ja siitä jatkettiin hyvillä mielin loppuverkan kautta laittamaan kisakynsilakkoja ja meikkejä valmiiksi. Marssin jälkeen katsottiin yhdessä Cowahien <3 suoritus ja sitten Blue aloitti kisaan valmistautumisen ja Celesten tytöt lähtivät ulkoilemaan Jeminan kanssa.

Bluen suoritus oli ryhdikäs ja iloinen, mutta joitakin mokia sattui esim. ristarissa.. Iloinen yllätys oli kuitenkin saada kategoria 3!! Svolin aluekisasta se on hieno saavutus! Kisan jälkeen tytöt pääsivät ottamaan Annan kanssa joukkuekuvia. Niitä pääsette näkemään hieman myöhemmin! :)

Celeste aloitti lämppänsä heti Bluen suorituksen jälkeen, juuri ennen kisojen taukoa. Odotus meinasi venähtää jo turhan pitkäksi, kun suoritukset rullasivat välillä aika hitaaseen tahtiin eteenpäin lukuisten tuomaripalaverien vuoksi.. Mutta odotus palkittiin ja matolla tytöt loistivat! Alkuohjelma meni aivan nappiin. Lopussa pakka alkoi hieman hajota ja suorituksessa tuli muutamia virheitä. Nyt treenataan ahkerasti pari viikkoa SM-kisoja varten, että tuo alkuohjelmassa nähty keskittyminen kantaa matolla koko ohjelman läpi. Tulokseksi Celeste sai kategorian 1 ja bonusta ryhdistä! Mitaleille päästiin taas Smindien ja Starlit Shinen kanssa, jotka olivat molemmat saaneet kategorian 2.

Myös Celestestä otettiin joukkuekuvia ja sitten Kolibreista yhdessä tiiminä. Ne säästämme kuitenkin tuonnemmaksi. Tässä muutama yhteiskuva muiden aluekisaan osallistuneiden TNV:n joukkueiden kanssa!

TNV:n joukkueet: Black, Kolibrit Blue & Celeste, Tixia, Sendica

TNV:n joukkueet 10-12v. sarjassa: Black, Kolibrit Blue & Celeste

Kolmen viikon kisaputken jälkeen pieni lepo ja ajatusten nollaus on ihan paikallaan ennen kuin ryhdytään toden teolla valmistautumaan kauden viimeisiin kisoihin!! Tulevalla viikolla Kolibrit viettävät joukkueiltaa.. luvassa huikeaa ohjelmaa, rentoutumista porukalla ja vähän herkkujakin! Kuulette myöhemmin viikolla mitä kaikkea joukkueillassa tapahtui! ;)

Tulevan viikon treenissä tuuletetaan myös hiukan ajatuksia ja kokeillaan uusia osia kevättä varten! Kolibrit nousevat keväällä 12-14 -sarjaan, joten kaikkea uutta ja jännää on luvassa myös silloin! Nyt päästään jo vähän fiilistelemään uusia juttuja tulevaa varten! :)

torstai 8. marraskuuta 2012

TUL piirin kisat

Moips!!!

Lauantaina 3.11.2012 oli TUL piirin kisat Kupittaalla. 
Kokoonnuimme hallille klo 8.00. Aloitimme lämpän, kun kaikki olivat saapuneet paikalle. Aamuharkat olivat peräkkäin ja ne alkoivat n. klo 9.
Aamuharkat menivät molemmilta joukkueilta ihan hyvin lukuunottamatta muutamaa yksilövirhettä...






Harkkasuoritusten jälkeen aloitimme hiusten ja meikkien laittamisen
samalla söimme aamiaista. Pelasimme odotellessamme Nupun I Padilla. 
Kello 12 aloitimme kisalämppäämisen.... :) 
Celeste tekemässä tasapainoja

Veera tekee siltakaadon

Blue keskittymässä...

Bluen askelikkoja

Jotain omaa...

Vartaloita..


5, 6, 7, 8...
Celeste keskittyy
                                                                                            
Ensin kisamatolle jännittyneenä astui Blue. Kun kannustushuudot oli huudettu Blue suoritti varmasti ja hyvin, mutta pieniä virheitä sattui. Kategoriaksi Blue ansaitsi kakkosen ja ryhti bonuksen!!!
Seuraavaksi kisamatolle asteli Celeste... Celestenkin suoritus oli varma ja hyvä, mutta muutamia naruvirheitä sattui. Celeste sai kategorian yksi ja bonusta ryhdistä, ideasta ja taito-osista. Celeste pääsi palkinnoille TuPy:n Smindien ja TuUl:n Starlit Shinen kanssa. ONNEA MYÖS MUILLE MITALISTEILLE!!!      







Tuoreiden mitalistien poseerauksia!


Arki jatkui taas maanantaina harjoitusten parissa jossa käytiin läpi palaute ja katsottiin videoita kisasuorituksesta. 
NÄHDÄÄN ALUEKISOISSA<3

T: Olga, Lotta ja Bea